Mili Sallauka vjen me këngë të re, “Ende të ndjej”…

Këngëtrari prizrenas ka lansuar këngën e re “Ende të ndjej”

Është një baladë e interpretuar për mrekulli nga Mili Sallauka.

Muzika dhe orkestrimi e ka bërë Joniad Banushi. Tekstin e ka shkruar Mirgen Shuke

Spoti është punuar me koreografi të Gëzim Sertolla e me skenar të Petrit Hoxhaj.

Është realizuar në Shtëpinë e Kulturës në Prizren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *