NISMA në Prizren i mban kuvendet në tri nëndegë

Në vazhdën e mbajtjes së kuvendeve zgjedhore, NISMA Socialdemokrate – Dega në Prizren mbajti kuvendet zgjedhore në nëndegët e fshatrave Gjonaj, Krajk, dhe Kobaj, ku u zgjodhën edhe strukturat e reja udhëheqëse!

Kryetari Degës, Zafir Berisha, uroi që këto kuvende të shkojnë siç është më së miri dhe duke uruar strukturat e reja udhëheqëse për mandatin e tyre te ri, tha se angazhimi i secilit prej nesh është i domosdoshëm për ta ndryshuar situatën në Kosovë dhe për ta ndryshuar vendin.

Zyra për Informim,

NISMA Socialdemokrate – Dega në Prizren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *