Një delegacion e Partisë Socialiste vizitoi Kuvendin Komunal Në Prizren

Shkodran Kryeziu së bashku me Kryesuesin e KK Prizren Sulltan Badalli pritën një delegacion nga Partia Socialiste e Shqipërisë.

“Temë diskutimi ishte platforma e PS “Deputetët që Duam”, ku shkëmbyem ide se si mund ta fuqizojmë edhe më shumë rolin e Deputetit si “Zë i qytetarëve në vendimmarrje”, thotë Shkodran Kryeziu

Ai shton se “me këtë rast u dakorduam, që këto takime të jenë më të shpeshta dhe të sjellim platforma konkrete në ndërtimin e politikave që krijojnë mirëqenie për të dy shtetasit Shqipëri-Kosovë”.

“Nga Prizreni gjithashtu uruam, që këta përfaqësues të rinjë të marrin besimin e qytetarëve në zgjedhjet e ardhshme në Shqipëri”, thotë Shkodran Kryeziu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *