Për shkak të një defekti disa lagje në Prizren do të mbesin pa ujë

Për shkak të një defekti në lokacionin mbi restaurantin Natyra, Hidroregjini Jugor njofton se do të ketë ndërprerje të furnizimit me ujë:

Njoftimi i plotë:

Konsumatore te nderuar, K.R.U.“HIDROREGJIONI JUGOR“ SH.A PRIZREN ju njofton se, per shkak te defektit te gypit te Azbestit fi 600mm ne lokacionin mbi Restaurant Natyra, do të ketë ndërprerje të furnizimit me ujë të pijes në këto zona:

Lagjja Dardania

Nje pjese e Lagjes Kurilla

Rr. Uke Bytyqi

Nje pjese e Rr. Nena Tereze

Ekipet e Kompanise jane duke punuar dhe me rastin e sanimit te defektit, do të rikthehet furnizimi me ujë të pijes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *