U mbajt Kuvendi zgjedhor e Klubit të Karatesë “EAGLE”

“Sot , me datën 18.01.2021 Klubi i karatesë “EAGLE” – Prizren organizoi Kuvendin e punës dhe atë zgjedhor .

Faleminderojmë të gjithë të pranishmit e në veçanti prindërit për përkrahjen e vazhdueshme.

 .

Na priftë e mbara !” shkruan në Facebook Elona Kolgeci.

Në këtë Kuvend janë zgjedhur:

Elona Kolgeci-Kryetate

Burim Sallauka-Nënkryetar

Egona Kolgeci-Sekretare.

Po ashtu në këtë kuvend janë zgjedhur dhe organet e tjera.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *