Urës mbi Marash po i kalben drunjtë…

Ura mbi Marash…e rrezikshme për tu kaluar nga këmbësorët..sidomos të moshuarit.

Kjo është situata më shumë se një vit…

Përkundër thirrjes së qytetarëve dhe publikimeve në portale nuk është riparuar.

Asaj çdo ditë po i kalben e drunjve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *