Vdes ish-kryetari i Gjykatës në Prizren

Ka vdekur ish-kryetari i Gjykatës në Prizren, Engjëll Çeta.

Ai, punoi gjyqtar dhe avokat.

Çeta ka qenë edhe kryetar i Shoqatës ‘’Nëna Terezë’

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *