Zafir Berisha: Cila mund të jetë përgjegjësia e një qiragjiu në Kosovë!

“Kur një hipokrit si Albini e merrë të dretën me u thirrë në emër të popullit a ka më ofendim për atë popullë, kur dihet se ai në Kosovë jeton me qira!” shkruan Zafir Berisha.

Postimi i plotë:

Kur një hipokrit si Albini e merrë të dretën me u thirrë në emër të popullit a ka më ofendim për atë popullë, kur dihet se ai në Kosovë jeton me qira!

Nuk po e kuptoj kur i dretohet popullit për zgjedhjet e 14 shkurtit, e ka fjalën për norvegjezët ku e ka shtëpin dhe familjen, apo për qytetarët e Kosovës me të cilët manipulon deri në ekstrem për llogari të agjendava të dyshimta.

Referimi në terma moiste e marksist-leninist, tregon se ky “tip” e ka humbur rrugën në oborrë dhe nuk është duke ecur me kohën!

Zafa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *