Zhduket një djalë 22 vjeçar në Prizren

Policia e Kosovës ka njoftuar për një rast të zhdukjes në Prizren.

“Ankuesja femër kosovare raporton se djali i vëllait të saj i moshë 22 vjeçare i cili vuan nga sëmundja e epilepsisë ka dalë nga shtëpia dhe nuk dinë asgjë për fatin e tij”, thuhet në raport.

Rasti nën hetime.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *