Haziz Hodaj: “Erlli dita”

Haziz Hodaj në faqen e tij në Facebook, thotë se gjuha shqipe është probelmatike. “Erlli Dita”, shkruan ai, dhe pubikon një fotografi…

Postimi i Plotë

“Mos hillni bërdhog”
ose “Erlli dita”
Përnjimend kjo gjuha shqipe është pak problematike, po keni bre pak mendjen, se kjo është tepër e rëndë e edhe fyese besa !?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *