Ilmen Bajra pjesë e Shtabit Teknik të Ponte Prizreni

KB Ponte Prizreni njofton se pjesë e shtabit Teknik të Klubit është Ilmen Bajra. “Ish tekniku i Bashkimit, Prishtinës dhe kombëtares së Kosovës do luaj rolin e kordinatorit në klub dhe të njejtën kohë do jetë edhe pjesë e shtabit teknik” thuhet në njoftim.

Njoftimi i plotë:

MIRË SE VJEN ILMEN BAJRA! 🤝

Nga sot zyrtarisht trajneri Ilmen Bajra do jetë pjesë e skuadrës së PONTE PRIZRENI.

Ish tekniku i Bashkimit, Prishtinës dhe kombëtares së Kosovës do luaj rolin e kordinatorit në klub dhe të njejtën kohë do jetë edhe pjesë e shtabit teknik.

Bajra që nga sot do jetë prezent në ndeshjen që udhëtojm sot në Pejë!

KB PONTE PRIZRENI i dëshiron mirëseardhje dhe suksese trajnerit Bajra së bashku me trajnerat Rifati e Kërveshi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *