Kosova mbi të gjitha!

#LiriaKaEmerUÇK

Shkruan: Zafir Berisha

Hashimi, Baca Jakup, Kadria, Rexha e të tjerët, para se me qenë të partive politike janë vetë UÇK-së dhe janë vetë liria e Kosovës!

Fundrrinat e sektit politik të LVV përmes rrieteve sociale dhe paqavurave informative edhe në këtë situat dramatike për vendin po e “përdorin” Rexhën për të vazhduar poshtërsinat e lojës djallëzore të përqarjes për të përfituar ndonjë “kokërr” më shumë!

UÇK-së edhe në kohë më të vështira ka ditur t’i përballoj situatat e rënda dhe do të di edhe kësaj radhe t’i jepën përgjegje Sërbis dhe mbetjeve të tyre që po kamuflohen në parti poltike dhe institucione dhe misionarëve me misione djallëzore…!

Gjykata e Serbis në Holand do të dështoj bashkë më gjithë ata që po i fërkojn duart, siç kanë dështuar gjatë vitit 1998/99.

Kosova mbi të gjitha!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *