Liria udhëtoi në Durrës

Të enjten në mëngjes KF Liria, udhëtoi për përgaditje dy javore në Durrës.

Gjatë qëndrimit në bregdetin shqiptar, pos stërvitjeve, janë planifikuar edhe disa ndeshje miqësore.

Skuadra do të vendoset në Hotel Bonita.

Kushtet që ofron klima detare dhe ambienti në Hotel Bonita, do të jenë shtytje për punë edhe më të madhe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *