Në Nish ka ndodhur një aksidentë i komuniakcionit, policia nuk di si ta lajmëroj famijen

Djali Muhamed me babain dhe dajën janë nisur për në Prizren..nga Zvicra…

Fatkeqësia ka ndodhur në Nish, janë të lënduar rëndë.

Policia nuk di si ta lajmëroj familjen. Nëse dikush i njeh ju lutem lajmëroni…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *