Në Prizren 4 policë të prekur nga Covid 19

Janë 6 policë të izoluar, katër nga ta janë të prekur me Covid 19, ndërsa 2 janë të vetizoluar sepse kanë pasur kontakt.

Këtë iformacion e dha zëdhënësi i Drejtorisë Rajonale të Policisë në Prizren, Shaban Osmanollaj.

Ai bëri apel që të mos ketë panik, por kujdes të shtuar në përdorimin e maskës dhe respektimin masave të Institutit.

Policia është vazhdimisht në terren së bashku me inspektorët./Prizreni Sot/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *