Zafir Berisha: Në VV çdo gjë ka, vetëm VV jo!

Zafir Berisha, kryetar i degës së Nismës në Prizren përmes një postimi e ka akuzuar VV-në, se aty ka çdo gjë veç VV jo.

Postimi i plotë:

Nga kjo që po shihet ditëve të fundit, përfundimishtë po bindem se në Vetvendosje çdo gjë ka, vetëm Vetvendosje JO!

Nga një lëvizje politike siç është menduar në fillim, kanë kaluar në një “sektë politik” ku kanë gjetur streh dhe vazhdojn misionet e tyre, që nga mbetjet e regjimit sllavo-komunist të ish Jugosllavis e deri te spijunët e shërbimeve sekrete të Serbisë, Rusisë, Rumanisë e Greqisë e deri te mbështetsit e ISIS-të dhe atyre që zotin e shohin si “gjygym çaji” dhe ndonjë i mashtruar që ju ka ndalur ora në vitin 1999!

E vërteta mund të vonohet, por nuk ka “qare” një ditë pa dalur në dritë, thotë populli!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *