PZAP-ja hedh poshtë ankesën e VV-së për verifikimin e votave të diasporës (Dokument)

Panelit Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa – PZAP, ka shqyrtuar dy apele, Apelin: e paraqitur nga subjektit politik Lëvizja Vetëvendosje dhe Apelin Anr.02/2021i paraqitur nga OJQ “GERMIN” me të cilat apele kanë kundërshtuar Vendimin e KQZ-së për verifikimin e aplikacioneve për regjistrim të votuesve jashtë Kosovës, për Zgjedhjet e Parakohshme për Kuvendin e  Republikës së Kosovës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *