Në disa lagje të Prizrenit, është ndërprerë furnizimi me ujë të pijes, për shkak të mungesës me energji elektrike

Të nderuar konsumatorë, KRU “Hidroregjioni Jugor” sha.Prizren ju njofton se sot me datën 14.01.2021  prej ores 10:30, është ndërprerë furnizimi me ujë të pijes, për shkak të mungesës me energji elektrike tek 40 Burimet si dhe tek pompa furnizuese cila gjendet tek Rezervuari Shpati për Lagjen Dardania , pa furnizim të ujit kanë mbetur këto zona:

– Lagjja Dardania
– Kurrilla pjesërishtë

– Rruga Ukë Bytyqi 

Me rastin e rikthimit të energjisë elektrike, do të rikthehet edhe furnizimi me ujë të pijes.  

Ju falenderojmë për mirëkuptim! 
KRU”HIDROREGJIONI JUGOR”SH.A – PRIZREN        

14.01.2021

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *