Ilir Baldedj: Ministria refuzon huamarrjen e Mytaher Haskukës

Kuvendari i AAK Ilir Baldedaj publikon vendimin e Minstrisë së Adminsitrimit të Pushtetit Lokal përmes të cilit refuzohet marrja e huas nga BERZHI.

Reagimi i plotë dhe dokumenetet:

Vendimet skandaloze të Qeverisë së Mytës.

Lajm i mirë për Prizrenin, Ministria e refuzon fajden e turistit që deshti në fund të fund të mandatit tu ik e tu i zhyt qytetarët në fajde.

Myto shko ma shpejtë!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *