Zhuri, Vërmica, Shkoza dhe Dobrushti pa ujë të pijshëm

Hidroregjini Jugor njofton se vazhdojnë  nderprejet e energjise elektrike ne Stacionin e pompave ne Vermice ku pamundesohet furnizimi me uje te pijes, aktualisht pa furnizim te ujit kane mbetur.

Njfotimi i plotë:

KRU “Hidroregjioni Jugor” sha.Prizren ju njofton se vazhdojnë  nderprejet e energjise elektrike ne Stacionin e pompave ne Vermice ku pamundesohet furnizimi me uje te pijes, aktualisht pa furnizim te ujit kane mbetur:

Fsh. – Zhur

Fsh  –  Vermice

Fsh  –  Shkoze

Fsh  –  Dobrusht

Me rastin e rikthimit të energjisë elektrike, do të rikthehet edhe furnizimi me ujë të pijes.  


Ju falenderojmë për mirëkuptim! 
KRU”HIDROREGJIONI JUGOR”SH.A – PRIZREN

 12.01.2021

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *