Festojmë dhe vallëzojmë në Sheshin e Lidhjes me 1 qershor

Për nder të 1 qershorit, në Sheshin e Lidhjes e Prizrenit do të mbahet një program kulturo – artistik në të cilin do të marrin pjesë Filizat e Agimit, Studio e Baleit “Alegro”, Grupi “Kaltërsia” nga Shqipëria dhe Studio e Vëllëzimit Zumbo Abdo.

1.FILIZAT E AGIMIT do te paraqiten me valle popullore te pergaditur enkas per kete fest.

2.Studo e Baletit ALEGRO do te paraqitet me disa pika te baletit.

3. Mysaferit tana nga Shqiperia me grupin artistik KALTERSIA do te paraqiten me disa pika vallezimi popullor dhe danci modern.

4. Si dhe studio e vallzimit Zumba ABDO do te na paraqitet me disa pika vallezimi ne Zumba Kids.

Programi nis në orën 11.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *