Këto vendbanime në Prizren dhe Dragash dhe në Suharekë, të dielën do të mbesin pa rrymë

KEDS ka paralajmëruar se nesër në disa vendbanime të Kosovës nuk do të ketë rrymë.

Arsyeja e ndërprerjes janë punimet e domosdoshme për siguri të sistemit.

Nga NS 110/35/10kV Prizreni 1 do të ndërprehet LP 35 kV Dragashi:

Pa tension do të mbesin:

NS 35/10kV Zhuri me kod: 300350 me dt.22.11.2020 (e diele) nga ora 10:00 deri në ora 16:00

NS 35/10kV Dragashi me kod: 300360 me dt.22.11.2020 (e diele) nga ora 10:00 deri në ora 13:00

NS 35/10kV Dikanca me kod: 300370 me dt.22.11.2020 (e diele) nga ora 10:00 deri në ora 13:00

HC Eurokos – Dragash me kod: 300400 me dt.22.11.2020 (e diele) nga ora 10:00 deri në ora 13:00

HC Orqusha – Dragash me kod: 300500 me dt.22.11.2020 (e diele) nga ora 10:00 deri në ora 13:00

Vendet: fshatrat: Zhur, Shkozë, Billushë, Hoçë e Qytetit, Jeshkovë, Leskovec dhe Lubiqevë, Grazhdanik, Kobajë, Muradem, Nashec (një pjesë), Shkozë (një pjesë) dhe Vërmicë, Poslishtë dhe Vlashnjë, Dobrushtë, Gorozhup dhe Planejë,BECHTEL ENKA-GP Uzgur Yilmaz në Zhur, Glloboçicë, Krushevë, Kukjan, Lubovishtë, Mlikë, Orqushë, Restelicë, Vranishtë dhe Zlipotok, Blaç, Brodosanë, Buzez, Kuk, Kuklibeg dhe Zaplluxhë, Bellobrad, Brrut, Kapre, Kosavë, Plavë, Pllajnik, Shajnë, Xërxë, Zgatar dhe Zym i Sharrit, Brezne, Buçe, Kërstec, Plavë, Rapqë e Epërme, Rapqë e Poshtme, Rrenc, Baçkë, Dikancë, Leshtan dhe Radesh.

Rrugët: 480 Rruga e Dëshmorëve, 481 Rruga e Restelicës (një pjesë), 483 Rruga e Brodit (një pjesë), 484 Rruga e Radeshës (një pjesë) dhe 485 Adem Jashari (një pjesë), 480 Rruga e Dëshmorëve, 481 Rruga e Restelicës (një pjesë), 482 Sheshi Komunal, 483 Rruga e Brodit (një pjesë), 484 Rruga e Radeshës (një pjesë) dhe 485 Adem Jashari (një pjesë),

Pa tension do të mbesin edhe: HC Orçusha (Dragash), Eurokos HC-Dragash, HC Frigoffod dhe HC Dikanca.

Arsyeja: Testimi i SCADA-së, faza e tretë.

Prizren

1.

Nga TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Mushtishti (Kodi: 32000002) prej orës 14:00 deri ne ora 15:00

Vendet: Sopija I, Sopija II, Dubrava, Mushtishti, Savrova, Bukoshi, Vraniqi dhe Baqevci.

Arsyeja: Aktivizimi i linjës Shirokë- Sopije.

2.

Nga TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Shiroka e re (Kodi: 32000019) prej orës 15:00 deri ne ora 16:00

Vendet: Shirokë.

Arsyeja: Aktivizimi i linjës Shiroke Sopije.

22.11.2020

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *