Në Spitalin e Prizrenit po trajtohen vetëm tre pacientë me Covid-19

Shërbimi Spitalor, Klinik, Universitar i Kosovës ka njoftuar se aktualisht 114 pacientë janë duke u trajtuar nga Covid-19.

Sipas njoftimit 35 prej tyre janë të konfirmuar me Covid-19, teksa 85 janë nën asistim të oksigjeno-terapisë.

“Në bazë të raportit të punës për datën 10 qershor 2021, në QKUK, klinikat COVID, dhe në spitalet e përgjithshme tretman mjekësor po marrin 114 persona. Prej tyre, 35 janë të konfirmuar me COVID-19 dhe 85 nën asistim të oksigjeno-terapisë”, thuhet në njoftim.

Njoftimi i plotë:

ShSKUK: 114 pacientë në trajtim nga COVID-19

“Në bazë të raportit të punës për datën 10 qershor 2021, në QKUK, klinikat COVID, dhe në spitalet e përgjithshme tretman mjekësor po marrin 114 persona.

Prej tyre, 35 janë të konfirmuar me COVID-19 dhe 85 nën asistim të oksigjeno-terapisë.

Në QKUK janë të shtrirë 78 pacientë:

19 janë të konfirmuar me Sars Cov-2

64 janë me oksigjeno-terapi.

Numri i pacientëve të shtrirë, sipas klinikave:

Klinika Infektive, 19 pacientë

Klinika e Pulmologjisë, 56 pacientë

Klinika e Gjinekologjisë, asnjë pacient

Klinika e Pediatrisë, asnjë pacient

Në spitalet e përgjithshme janë të shtrirë 36 pacientë:

16 të konfirmuar pozitivë

21 me oksigjeno-terapi.

Numri i pacientëve të shtrirë, sipas spitaleve të përgjithshme:

Spitali i Prizrenit, 3 pacientë

Spitali i Gjakovës, asnjë pacient

Spitali i Pejës, 19 pacientë

Spitali i Gjilanit, 4 pacientë

Spitali i Ferizajt, asnjë pacient

Spitali i Mitrovicës, 4 pacientë

Spitali i Vushtrrisë, 6 pacientë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *