Pëllumbi me këmbë gjigante turbullon internetin

Një fotografi e çuditshme tregon një pëllumb me këmbë gjigante duke shëtitur mbi një çati, ndërsa dëshmitarët e hutuar e kanë kapur momentin.

Këmbët janë aq të mëdha sa duken qesharake në përpjesëtim me trupin e saj të vogël.

Imazhi u bë viral në rrjete sociale.

Një person komentoi duke thënë: “Është një racë pëllumbash që kanë pendë të shumta në këmbët e tyre”.

Një tjetër tha: “Unë kam tre pëllumba si ky”.

Shumica e pëllumbave kanë luspa në këmbë dhe jo pendë, por variacioni gjenetik mund t’u japë atyre këmbë me pendë në shkallë të ndryshme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *