Rekuim për Profesorin

Rekuim për Profesorin

(profesor Sabri Bresa)

Në mesin e qershorit të këtij viti, u nda nga jeta profesor Adip Krasniqi, shkruan Bashkim Kajdomçaj në faqen e tij në Facebook.

Ai, iku nga kjo botë heshtazi, pa ndonjë ceremoni kujtimi-mortore.Gjatë jetës dhe punës së tij, profesor Adip Krasniqi, edukoi shumë breza, duke qenë pishtar i arsimit, atdhetarë e njeri shumë i mirë.

Profesori, ishte dhe mbeti i pa krahasueshëm me askend.

E pata për nder të isha nxënës i tij. Më shumë se profesor, ai ishte atdhetarë i madh.

Në shenjë respekti si dhe në formë proteste, për heshtjen e shoqërisë, me mos shënimin me ndonjë ceremoni, në këso raste, profesor Sabri Bresa, shkroi një rekuiem për të ndjerin.

#ipaharruarqoftëprofesori

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *