Restaurant Pika hapet të premten, pas namazit të xhumasë

Shkodran Kryeziu njofton se me përkrahjen e familjes, miqëve dhe shokëve po e prek edhe një ëndërr. Hapjen e rastaurantit.

Njoftimi i plotë:

Elhamdulilah, Ya Allah 🤲

Njeriu me punë, vullnet dhe përkushtim prek ëndrrën, dhe arrin gjithmonë cakun që dëshiron.

Me përkrahjen  e familjes,

Miqëve dhe shokëve, sot një tjetër dëshirë u realizua.

Sektorit të Gastronomisë në Komunën tonë po i shtojmë edhe një restaurant më shumë.

Me datë 28 maj, ditë e premte pas Namazit të Xhumasë bëhet hapja solemne.

Ju mirëpresim!

“Restaurant Pizzeria PIKA”

  Te rrethi Spitalit Prizren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *