Visar Islamaj: I tronditur thellësisht me fatkeqësinë natyrore që sot përjetuan qytetarët e shtetit të Turqisë

Visar Islamaj, sekretar i Degës së PDK-së në Prizren, shpreh tronditjen e tij të thellë me fatkeqësinë natyrore në Turqi, dhe shpreh solidaritetin me dhimbjen e popullit turk.

Postimi i plotë:

I tronditur thellësisht me fatkeqësinë natyrore që sot përjetuan qytetarët e shtetit të Turqisë.

Solidarizohem me dhimbjen e tyre dhe dhashtë zoti që dëmet nga kjo fatkeqësi të jenë sa më të vogla.

Turk devleti vatandaslarinin yasadigi depremi, derinden çok uzuldum.

Acılarıyla dayanışma içinde duruyorum ve Allah’in izniyle bu felaketin verdigi zarari az olsun!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *