Jemi të çuditshëm, vërtet!

Shkruan: Adil Memaj

Si është e mundur që kur një politikan, intelektual apo parti politike nga Kosova jep ndonjë mendim lidhur me zhvillimet politike në Shqipëri, qohen peshë i madh e i vogël duke thënë se neve nuk na takon të pëzihemi në punët e tyre të brendshme, kurse lidhur me konfliktin mes Izraelit e Palestinës nuk mbeti askush pa dhënë mendimin e tij, shprehur pëkrahje, madje organizuan edhe protesta në përkrahje të Palestinezëve.  

Prej kur qenka Palestina dhe Izraeli më afër se Shqipëria për ne…?!

Çfarë faktori jemi ne që mund të ndikojmë në zgjidhjen e konfliktit të tyre mbi 60 vjeçarë.

Apo i zgjidhëm krejt punët dhe çështjet tona, dhe tash duhet t’i qasemi problemeve që as vet bashkësia ndërkombëtare nuk po mund t’i pajtojë dhe ofroj zgjidhje përfundimtare.

Jemi të çuditshëm, vërtet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *