Ka ndërruar jetë Myzafer Kalenderi

Ka ndërruar jetë Myzafer Kalenderi, ish drejtor i Spitalit të Prizrenit. Në emër te Këshillit Drejtues, gjithë punonjësve të spitalit, dhe në emrin tim personal shprehim ngushëllime për familjen, të afërm dhe miq të tij, ka shkruar në faqen e tij në facebook dr. Afrim Avdaj.

Postimi i plotë:

Ndërron jetë Myzafer Kalanderi, ish drejtor i Spitalit të Përgjithshëm në Prizren.

Në emër të Këshillit Drejtues, gjithë punonjësve të spitalit, dhe në emrin tim personal shprehim ngushëllime për familjen, të afërm dhe miq të tij.

Prof.Ass.Dr.Afrim AVDA / Drejtor ekzekutiv i Spitalit të Përgjithshëm në Prizren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *