Marr guximin e të them; nuk të falenderoj për urim tënd!

I dashur drejtor!

Më paske uruar 1 Maj-in!

Shkruan: Muharrem Kurtaj: Eekspert i marredhenies se punes e sigurise dhe shendetit ne pune

Dorën ne zemer, edhe vjet më ke uruar. U pata gezuar fort, sa që ate gezim e ndaja me të gjithë. Të uroja e falenderoja. Shih çfarë shefi kam une!

Por, kur e kuptova rëndesin e kesaj “feste”. Kthehem, dhe rilexoj sms e pranuar nga TRUST-i e që shuma e tërhekjes se 10% ishte zero cent. Sa vite punova tek ti e nuk më kishe lajmëruar.

Nuk e pranove në punë atë zonjën se the; ishte e martuar dhe planifikonte te behej nënë.

Po atë zonjushen që punonte ne administratë e përzure tutje, vetëm se… nejse.

Krenohesh se jemi ndërmarrje e madhe, e nuk punèson personin me aftësi te kufizuara për te cilin te obligon ligji.

Sa herë kam punuar jashtë orarit, hiq më larg sot punova, pa e ditur se është “festa” ime!Për kalkulim të shtesave, nuk eshte ai rend.

Sa e sa herë u ballafaqova me vdekjen, më ruajti Zoti! E atë shokun, e varrosem. Ti një ditë aktrove duke ndarë dhimbje, e të nesermen vazhdove me avazin e vjetër.

Sot jam i lumtur!

Po po jam i lumtur, se këto ngjarje i kemi përjetuar të gjithë ne punëtoret. E ti nuk do t’a zbulon se kush të shkruajti këtë letër.

Marr guximin e të them; nuk të falenderoj për urim tënd!

respekt; Anonimi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *