Atletët e KA “Prizreni” kthehen me 4 vende të para dhe 2 vende të dyta nga gara në Elbasan

Sot në stadiumin “Elbasan Arena” në Elbasan, u mbajtë Kampionati Kombëtar i Moshave U – 18. Në këtë garë Klubin e Atletikës Prizreni, e përfaqësuan 8 atlet.

Si çdo garë suksesi nuk mungoi.

U fituan 4 vende të para dhe 2 vende të dyta. Armel Qovanaj në vrapimin 100 m. në baterinë e dytë fitoi bindshëm, nuk e dimë në plasmanin e përgjithshëm në cilin vend është rradhitë, meqë organizatori nuk na i dha rezultatet, një gjë është e sigurtë se është rradhitë në 3 vendet e para! Guri Temaj për herë të parë ka marrë pjesë në gara dhe në barerinë e tretë doli i pari.

Vendet e fituara:

Sara Susuri, e para në 200 m. dhe e dyta në 100 m.,

Armel Qovanaj, i pari në 200 m. dhe 100 m. presim rezultatin,

Emine Jenuzi, U – 16 e dyta në 200 m.,

Leard Halimi, i pari në flakjen e shtizës,

Yllka Halimi, e para në flakjen e shtizës dhe

Vlera Kryeziu, e dyta në flakjen e shtizës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *