Nevo Koncepti bashkë me Asamblenë Komunale të Fëmijëve, protestë për parandalimin e abuzimit në shkollat fillore

Sot ne kuader te projektit Qeverisja e te Drejtave te Femijeve eshte protestuar abuzimi i femijeve ne shkollat fillore.

Ne protesten e larte cekur ishin pjesmares nxenesit e shkollave fillore te komunes se Prizrenit pjesëtarë te OJQ-ve dhe mediat lokale.

Qellimi primar i kesaj proteste ishte ngritja e zerit per parandalimin e dukurive negative, specifikisht abuzimeve  seksuale ne shkollat fillore dhe ne te gjithe shoqerine.

Asambelja Komunale e Femijeve do te vazhdoje te avokoje per parandalimin e ketyre fenomeneve te cilat jane duke e shkateruar shoqerin.

Duke pasur parasyshe se femijet jane e ardhmja jone duke mos reaguar ne jemi duke e shkateruar te ardhmen tone.

Vlen te ceket qe edhe institucionet duhet te marin masa intensive ne kete fush

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *